Thursday, October 19, 2006

I det hela stora....

Mycket har kommit över mig denna vecka, det börjar kännas tungt på något sätt. Varför? Det är ingen som kan veta förutom jag själv. Det är mycket nu i skolan, ligger efter med två uppgifter som jag inte fick godkännt på i samhällskunskapen, fattar inte läraren som vi kan kalla "det" att det är hur bra som helst det jag skrivit, men han sätter högskole ribba på våra arbeten, fattar ingenting. Sen är det massa prov och inlämningsarbeten som skall in och kurser som skall avslutas. Men det blir nog säkert bra till slut.

Nu i helgen så har vi fått besök från amerikat. Släkten är på besök så det blir att åka hem och pröva sin amerikanska haha! om den nu är på topp.

Vi får höras, skall göra dom sista sidorna i maskinkursen nu..

Glöm inte bort att änglarna finns, och dom är här för att se hur du har det!

Wednesday, October 18, 2006

tankar som slog mig....

Hej igen!

Ja helgen sprang förbi väldigt fort, på lördagen var vi inne ett gäng i stan och söndagen hände ingenting, låg bara och slappa.

Förresten, hadde elevråd idag i skolan. Jag fattar inte vissa folk asså? sitter som bara vi elevrådet för att slippa lektioner, det var så många som uttalar sig så dumt! jqag fattar inte alltså!

Ja ja vi får se vad som händer i veckan, det var i alla fall dåligt med ål i måndags när jag drog. På måndag öppnar dom torsken igen, det skall bli kul och se hur mycket det kan bli =)


Ja nu skall jag på lektion, men vi hörs puss hej

Saturday, October 14, 2006

Åter helg....

Go´kväll

Då va det äntligen helg igen ja. Va ett tag sedan jag skrev på sidan. Det har inte hänt så mycket, Rödskär blev sjösatt i Onsdags morse så jag var nere tidigt och gjorde dom sista fin justeringarna.

Veckan har rullat på som vanligt, skolan hela dagarna och målat klart Rödskär under sena mörka kalla kvällar (det märks att det snart är vinter.)

Självklart så tänkte jag att under fredagen så skulle jag hem så fort som möjligt och åkt ut till Donsö och lyssnat på Liam Norberg som var i mission där och talade om sitt liv, men ack å ve så när jag passerade Rörö kl 20:00 så insåg jag att ja inte skulle hinna hem. Så fredagen blev dyster och spenderades hemma. Blir så himla sur på sånt!

Imorgon skall jag nog ner och små pilla det sista som är kvar att göras ombord....

Vi höres och du....
- En för alla, alla för en!

Tuesday, October 10, 2006

Ännu en tisdag....

Hallå!

Sitter i skolan som då är Sjöfartsgymnasiet på Tjörn i Skärhamn. Lite kort om gårdagen då. Det hela började med att jag åkte in till svenska mässan och blev bjuden på mat på resturang tintomaka, kom senare tillbaka till våran monter på gymnasiemässan och bytte av dom som hade stått där sen klockan 8 på morgonen.

Dagen som gick var väldigt trevlig och lärorik och det var ett väldigt tryck för våran linje, många intresserade som kom och undra om vad sjöfart egentligen är. Många trodde att det handlade om segling med optimistjollar och andra trodde det var med stora träfartyg. kvällen avrundades kl 20:00 och jag åkte hem med min navigationslärare till Rönnäng.

Nej nu ska ja gå på lektion men kommer snart att höra av mig igen....

Monday, October 09, 2006

Veckans slut....

Hallå nu på kvällen....

Sitter för mig själv här på mitt nerstökade rum, som jag nästan skäms över!
Lite vad som skett i helgen:

Jag kom hem efter en dag på Rönnäng, småpillat lite med bottenventilerna i Rödskär, som för tillfället ligger i torrdocka. (för er som inte vet är Rödskär en fiskebåt.) Till ära så körde min kusin hem mig, tack gud att jag slapp bussen. Fredagskvällen slutar med ett gäng fiskebäckare på bion World Trade Center, som visade sig vara en bra film, får därför 3 av 5 johannesar. Kvällen gick till sitt slut och alla gick hem och sov.

Lördagen så kom Camilla hit. Vi gick på hockey, såg Frölunda - Brynäs. Trodde faktiskt att Frölunda skulle klara av att hålla matchen, vilket visade sig när dom smällde in 2 mål på 7 sek. Men matchen slutade med 2-2 i sadden. På kvällen orkade jag inte tänka, låg därför hemma och kollade på film och somnade skönt.

Söndag morgon, vaknade upp till dom polska arbetarna som snickrade och målade för fullt, förstörde söndagsfriden och mitt humör. Camilla åt söndagsmiddag med familjen för första gången. Gick på möte Kl 17 "The entire church is singing" var temat för dagensmöte, som det heter på renodlad amerikanska.

Imorgon skall jag stå på gymnasiemässa och tala väl om min skola, min mentor tycker säkert att jag talar gott om skolan om han vill att jag skall stå där.

Nej nu så väntar sängen, sömnen kommer över mig nu och det finns inget jag kan göra åt det.

See yaa!

Den första

Hej....

Första "inlägget" på denna sidan. Till er som ramlat in på denna sida så vill jag bara säga välkommen hit!

Här kommer jag skriva lite om vad jag gör, tankar och funderingar kring mitt liv. Kanske lite skumt att jag delar med mig av allt detta? Men det kan säkert vara nyttigt, samtidigt som det är lärorikt för allt skrivande på mina underbara svenskalektioner som undervisas i Sjöfartsgymnasiet på Tjörn.

Men men: En bild säger mer än tusen ord....