Wednesday, January 31, 2007

Avgång nära nu!

Så då har man kommit hem och småpillat lite, vart och hämtat kablar till datorn med mera!
Transatlantic meddelade mig förut idag att Limousine Service står kl 04:50 utanför min dörr och kör mig till landvetter. På landvetter avgår planet kl 06:35 till Aberdeen via amsterdam.

Det skall faktiskt bli himla skoj det här, och jag ser verkligen ifram emot det!

Tuesday, January 30, 2007

Min bara min!

Satt ner och kom att tänka på min underbara flickvän som gör livet värt att leva. Har några roliga bilder på henne som skulle vart roligt att visa!


Jag menar sötare bilder får man leta efter!

Monday, January 29, 2007

Praktiken!

Nu var det ett tagsedan som jag skev här. Det har vart rätt så mycket nu på det senaste, har inte suttit framför datorn om man säger så. Men nu har jag lagt ner lite energi på sidan och har designat om den.

Nu är alla praktik platser klara inför praktiken i 2:an och jag hamnade på Vidar Viking som är ett offshore fartyg som håller på med oljeplattformar mm. Kommer nog bli rätt så intressant! Tyvärr så kommer man väl vara borta ett bra tag om man säger så, tror det blir en 6 veckor i alla fall. Jag kommer att skriva i bloggen ute till sjöss och lägga ut bilder mm! (mer info kommer.)

Bifogar en bild på Vidar Viking som jag lånat av sidan www.karmsundet.com

Monday, January 08, 2007

Weekend at movie

Hallå ja! nu va det ett atgsen jag skrev. Denna vecka har gått otroligt fort! Har grejat i Vera C hela veckan och gjort klart hon för uthyrningen.

Denna helgen har vart massa rolig! Började med att röröborna ringde mig på fredag och ville ha med mig och Camilla på bio. Gick genast till datorn och köpte 7 stycken biljetter till the holiday. Men till min förvånad när jag kom dit så fanns inte min bokning i deras register? Så vi fick därför gå och se Eragon, som till min förvånning var väldigt bra ändå! Lördag bio även så, blev nu att se Göta Kanal 2 som var en riktig rolig film, men ja tycker nog att första filmen är något bättre. På söndagen så var jag bjuden på släktmiddag till den hemska ön orust(namnet är inte ens värt att skrivas med stor boktav) där vi var och åt med camillas släkt. På kvällen blev vi sugna på bio igen och åkte därför in till staden och såg den sista Wallander som var riktigt bra!

Annars så börjar skolan imon igen och det är snart dags för körkortet!

Ha de bra!

Thursday, January 04, 2007

God fortsättning!

Nytt år! Nya möjligheter...

Mycket har hänt nu under det nya året tjugohundrasju eller som förkortat 2007. Kan ju börja med att berätta att nyåret firades på Tjörn, vilket på sätt och vis var det sämsta nyåret hitills på grund av allt regn! Ingen snö och massa regn är total skit!

Annars så är det fullt upp inom "fiskebranschen" Rödskär har officiellt nu bytt namn till Vera C och jag var personligen och hämtade det nya national certifikatet! Distriktnummer för Vera C är numera GG 210. Lämnade över Rödskär GG 430 till dom gamla ägarna. Men inte bara att hon bytt namn, har även hyrt ut båten till ägarna utav båten "Grimskär" som skall låna den medans dom väntar på en annan båt som är på G. Så det var bara att pilla ner sig på tisdagens morgon och det var i fullgång med wirebyten, trålarna skulle köras ut till hönö för justering, kilar och remar skulle hämtas från Ö-varvet och filter med mera skulle bytas! Dag nummer två så var Hälsö kyl och frys nere och väckte liv i den gamla kompressorn till kylsystemet, han trodde dock att kompressorn skulle ta ut sin rättighet till pension inom snar framtid!

Imorgon är det fiskerimöte för SVC avd 3 och det blir nog fullt upp kan jag tänka mig eftersom att bunker och hydral, smörjolja kommer på samma gång. Sen fyller farmor 78 så det blir tårta till efterrätt!

Nej nu skall jag gå och sova så vi hinner med denna morgondag också! God fortsättning och ta hand om er!